Sportcoaching Wageningen organiseert dit voorjaar een aparte reeks wielrentrainingen voor beginners.

Voor wie?

De wielrentrainingen voor beginners zijn bedoeld voor de startende wielrenner. Tijdens de trainingen oefen je vooral met het rijden in een groep en leer je basisvaardigheden zoals remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen en dalen. Ook krijg je informatie over materiaal, kleding en onderhoud. Het maakt niet uit wat je doel is, plezier hebben in het fietsen staat bij deze trainingen voorop.

Wat heb je nodig?

Allereerst een betrouwbare racefiets met goedwerkende versnellingen en goedwerkende remmen! Zorg voor goede banden en neem altijd een reserve binnenband mee. Zorg ook dat je voldoende water bij je hebt. En het is tijdens de training verplicht een helm te dragen.

Wanneer?

De trainingen zijn op zondagochtend. In totaal zijn er 5 trainingen. De trainingen starten om 10.00 uur bij Sport & Gezondheid De Plataan en duren doorgaans 2 uur. De eerste training is op zondag 5 april.  Hieronder vind je het complete overzicht van de wielrentrainingen:

Meedoen?

De trainingen worden georganiseerd door Sportcoaching Wageningen en zijn toegankelijk voor iedereen. Per training is er een maximum van 14 deelnemers. Je kunt je voor een losse training of voor de hele reeks aanmelden.

Voor een losse training betaal je € 15,-. Leden van Sport & Gezondheid De Plataan krijgen korting en betalen € 12,50 voor een losse training. Als je je aanmeld voor alle 5 trainingen tegelijk betaal je € 67,50 (Leden van Sport & Gezondheid De Plataan betalen dan € 55,-).

Aanmelden of meer weten?

Neem dan contact met me op.