Helaas kunnen door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus de activiteiten van Sportcoaching Wageningen die zouden plaatsvinden in de periode 16 maart t/m 6 april 2020 niet doorgaan. Dit geldt onder andere voor de laatste twee Indoor Cycling Endurance Trainingen, de Mindful Cycling Clinic op 20 maart en de eerste wielrentrainingen van zowel starters als gevorderden.
Personal Training sessies kunnen eventueel buiten, en in overleg, doorgang vinden. Al zullen we dan de intensiteit laag moeten houden, of gaan we een stukje wandelen. Het spreekt voor zich dat we de nodige afstand tot elkaar houden.
Ik sta 100% achter het besluit dat de Nederlandse overheid heeft genomen, onze gezondheid staat immers op de eerste plaats.
De komende periode gebruik ik om de afgelaste activiteiten opnieuw in te plannen of om te zoeken naar een eventueel alternatief. Sporters die zich reeds voor een activiteit hebben aangemeld zal ik zo spoedig mogelijk hierover berichten.
In de tussentijd:
Pas goed op jezelf en op elkaar!
Erik Westein