Sta jij altijd ‘aan’? Als gedreven professional heb je een druk bezet leven. Er is altijd wel iets te doen. En zomaar even niets doen dat kan eigenlijk niet in jouw ogen. Je bent altijd bezig, altijd maar in actie. Wanneer heb jij jezelf tijd gegund om echt tijd voor jezelf vrij te maken?

Je loopt al een tijdje met de gedachte dat het roer om moet. Je wilt een gezondere leefstijl, omdat je je graag fit en vitaal wilt voelen. Je neemt je voor te gaan sporten en meer te gaan bewegen. Je weet alleen niet hoe je dat moet inpassen in je toch al drukke agenda.

Als Personal Trainer en Leefstijlcoach help ik je om voldoende tijd vrij te maken om in beweging te komen. Ik ben graag jouw stok achter de deur en zorg er voor dat jij je nieuwe sportieve leefstijl gaat volhouden. Als je kiest voor Personal Training bij Sportcoaching Wageningen, dan kies je voor meer dan 1 of 2x sporten per week. Je kiest er namelijk ook voor om tijd voor jezelf te nemen. Sport en beweging worden onderdeel van je dagelijkse agenda, net zo als meer tijd voor rust en ontspanning.

Wil je werk maken van een gezonde leefstijl, en wil ook af en toe even ‘uit’ staan? Neem dan eens contact met mij op.

In verband met de huidige lockdown maatregelen vinden alle Personal Training sessies buiten plaats. Genieten van de natuur en tegelijkertijd werken aan je gezondheid en vitaliteit. Wat wil je nog meer?

Ik ben gecertificeerd leefstijlcoach en aangesloten bij de Beroepsverniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).