Sportcoaching Wageningen organiseert dit voorjaar een aparte reeks wielrentrainingen voor meer ervaren wielrenners.

Voor wie?

De wielrentrainingen voor gevorderden zijn bedoeld voor de wat meer ervaren wielrenner. Dat betekent dat je regelmatig in een groep rijdt en dat je de basisvaardigheden zoals remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen en dalen, aardig onder de knie hebt. In deze trainingen gaan we onder andere oefenen met het ronddraaien in groep (enkele en dubbele waaier) en gaan we aan de slag met verschillende trainingsvormen. Er zal af en toe stevig worden doorgereden, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen.

Wat heb je nodig?

Allereerst een betrouwbare racefiets met goedwerkende versnellingen en goedwerkende remmen! Zorg voor goede banden en neem altijd een reserve binnenband mee. Zorg ook dat je voldoende water bij je hebt. Het is tijdens de training verplicht een helm te dragen.

Wanneer?

De trainingen zijn op woensdagavond. In totaal zijn er 8 trainingen. De trainingen starten om 19.00 uur bij MyLife Wageningen en duren doorgaans 1,5 tot 2 uur. De eerste training is op woensdag 6 april 2022.  Hieronder vind je het complete overzicht van de wielrentrainingen:

Meedoen?

De trainingen worden georganiseerd door Sportcoaching Wageningen en zijn toegankelijk voor iedereen. Per training is er een maximum van 14 deelnemers. Je kunt je voor een losse training of voor de hele reeks aanmelden.

Voor een losse training betaal je € 12,50. Als je je aanmeldt voor alle 8 trainingen tegelijk betaal je € 90,-.

Aanmelden of meer weten?

Neem dan contact met me op.