LET OP! De eerste training is met een week uitgesteld. Het aangepaste schema staat verderop in dit bericht.

Sportcoaching Wageningen organiseert dit jaar weer een reeks trainingen voor startende (recreatieve) wielrenners.

Voor wie?

De trainingen zijn bedoeld voor de beginnende wielrenner. Tijdens de trainingen oefen je vooral met het rijden in een groep en leer je basisvaardigheden zoals remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen en dalen. Ook krijg je informatie over materiaal, kleding en onderhoud. Het maakt niet uit wat je doel is, plezier hebben in het fietsen staat bij deze trainingen voorop.

Wat heb je nodig?

Allereerst een betrouwbare racefiets met goedwerkende versnellingen en goedwerkende remmen! Zorg voor goede banden en neem altijd een reserve binnenband mee. Zorg ook dat je voldoende water bij je hebt. En het is tijdens de training verplicht een helm te dragen.

Wanneer?

De trainingen zijn op zaterdagochtend. In totaal zijn er 5 trainingen. De trainingen starten om 9.30 uur bij MyLife Wageningen en duren doorgaans 2 uur. De eerste training is op zaterdag 9 april 2022.  Hieronder vind je het complete overzicht van de wielrentrainingen:

Meedoen?

De trainingen worden georganiseerd door Sportcoaching Wageningen en zijn toegankelijk voor iedereen. Per training is er een maximum van 14 deelnemers. Je kunt je voor een losse training of voor de hele reeks aanmelden.

Voor een losse training betaal je € 12,50. Als je je aanmeldt voor alle 5 trainingen tegelijk betaal je € 57,50.

Aanmelden of meer weten?

Neem dan contact met me op.