De belangstelling voor de Indoor Cycling Endurance Trainingen is overweldigend! Uiteraard ben ik daar heel blij mee, maar het betekent wel dat de trainingen nu VOL zitten. 
 
Op dit moment kun je daarom geen trainingskaarten meer kopen via de Pay n Plan webshop van Sportcoaching Wageningen. Ik hecht er echter aan dat jij als huidige deelnemer wel aan de volledige reeks trainingen kunt blijven deelnemen. Je kunt daarom via een omweg nog steeds een nieuwe trainingskaart aanschaffen als je door je aantal trainingen heen bent.
 
Als je geen trainingen meer op je trainingskaart hebt staan, kun je een bericht sturen naar info@sportcoachingwageningen.nl. Geef in dit bericht aan of je kaart voor 1, 4 of 8 trainingen wilt. Je ontvangt dan een persoonlijke link waarmee je een nieuwe trainingskaart kunt aanschaffen in de webshop.