Een prikkel op je vetverbranding

Vasten is gezond. Het wordt ook gebruikt om chronische ziekten en verstoringen te behandelen, om je immuunsysteem een boost te geven. Sportvasten is zelfs beter dan alleen vasten. Het 10-daagse Sportvasten concept is een een trainingsprogramma voor je metabolisme en verloopt in drie fases: afbouwen, vasten en opbouwen. De unieke combinatie van vasten, sporten en ondersteunende voedingssupplementen geeft je lichaam het impuls om met relatief kleine inspanningen over te gaan op het verbranden van vet in plaats van suiker. Het is een effectieve training, waarbij je in een korte tijd tot maximale resultaten komt.

  •  2-6 kg gewichtsverlies
  •  Boost voor je energie en immuunsysteem
  •  3-7 cm minder buikomvang
  •  Verlies van het ongezonde buikvet

In januari geldt de Buddy Actie! Als je samen met je vriend, vriendin, partner of sportmaatje deze maand nog start met sportvasten krijgen jullie allebei 20% korting op het Sportvastenpakket (Make the Switch of Repeat the Switch).