header-smal3.jpg

Ervaringen

Miranda van den Brink – Trainingsbegeleiding
Zondag 8 april 2018 was het dan zover. De marathon van Rotterdam is een feit #demooiste…
Jarenlang twijfelde ik of ik een hele marathon zou kunnen lopen. Een halve was al vaak gelukt, maar een hele?

Ik sprak daarover met Erik in de zomer van 2017. Erik adviseerde mij eerst een inspanningstest op de loopband te doen. Dit om mede op basis van mijn hartslag te kunnen gaan trainen. In oktober heb ik deze test gedaan. Vanaf november ben ik gaan trainen volgens het schema wat Erik heeft gemaakt.

Ongeveer maandelijks/om de zes weken maakte hij weer een nieuw schema en reed ik naar de sportschool voor overleg.
Tussendoor appten we indien nodig. En Erik mailde informatie en interessante websites door.

Vlak voor de race spraken we de voeding en het raceplan door. Dit alles resulteerde in een gedegen basis om de marathon goed uit te kunnen lopen.
Uiteraard was ik daar erg blij mee.

Erik bedankt voor je support en je fijne trainingsschema!

 

Anton Crabbendam – Trainingsbegeleiding en Sportvasten
Als ik terugkijk naar April 2017 tot en met Egmond Pier Egmond Januari 2018, dan ben ik zeer tevreden over hetgeen er is bereikt. Door het sportvasten heb ik een SWITCH gemaakt, iets wat ingrijpend is geweest voor het dagelijks leven. Het is wel een kwestie van discipline, dus volhouden ook al is het zo af en toe zwaar. Het is voor mij in ieder geval 100% de moeite waard geweest, waarbij ik in die periode 12 kilo ben kwijtgeraakt, mijn conditie heb kunnen verbeteren en met name heel anders in mijn leefpatroon qua eten ben gaan staan. Ik kan het iedereen aanraden. Lees meer over de ervaringen van Anton.

 

Cozmina Vrabie – Personal Training
I have trained with Erik twice a week for 3,5 months. I have enjoyed the challenge and variety he put into each session. He ensured that my technique was correct in order to avoid injury. In the last month, under Erik’s supervision I did the metabolic switch program. It was challenging but nevertheless it did help to loose some additional fat and give my metabolism a boost. I still enjoy the benefits of this program so it is definitely worth it!

 

Edwin van Vliet – Trainingsbegeleiding
In 6 maanden heeft mijn Personal Trainer Erik Westein gezorgd dat ik vier keer de Alpe d’HuZes kon beklimmen en 200 km Jan Janssen classic succesvol kon fietsen.

 

Ben Janssen – Sportvasten
Sportvasten heb ik voornamelijk uit nieuwsgierigheid gedaan. Sinds het Sportvasten voel ik me lichamelijk fitter, heb een betere conditie en herstel sneller na trainingen. Op basis van de door Erik uitgevoerde voedingsanalyse heb ik wel mijn voedingspatroon aangepast. Nu, ruim een half jaar later, ben ik nog steeds 8,5 kg lichter dan voor het Sportvasten. Al met al een aanrader voor sporters die wat kilo’s kwijt willen.

 

Chris Hordijk – Personal Training
De periode dat Erik mijn personal trainer was heb ik al erg plezierig ervaren! Hij is erg geduldig, legt je de oefeningen goed uit en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Daarnaast is hij altijd bereid mee te denken wanneer er een afspraak verzet moet worden.

 

Carien de Roos – Sportvasten
Mijn ervaring met sportvasten is een heel positieve. Niet alleen is het goed vol te houden, het heeft mij meer bewust gemaakt wat betreft voeding en daarbij heeft het mij van een aantal lichamelijke klachten afgeholpen. Maar het meest positieve is dat het echt werkt!
Je valt er van af en het is (niet met de feestdagen….) goed te doen om het gewicht er af te houden.
Zeker als je daarbij regelmatig sport.

 

Rik van Aalst – Trainingsbegeleiding
Iets te snel “Ja” gezegd tegen de wielerklim Stelvio 1-2-3 met collega’s.
Gedurende 5 maanden werd ik door Erik klaargestoomd, met maandelijkse trainingsschema’s en tips op maat. Een werkelijk briljante ervaring als resultaat.
De Stelvio vanuit Bormio en Prato op 1 dag.

 

Claudi van Kruining – Wielrentraining
Ik heb genoten vanavond! Dank je wel voor alle tips en tricks.