header-smal2.jpg

Nieuws

10 september 2019

Indoor Cycling Endurance Trainingen

In de winterperiode verzorgt Sportcoaching Wageningen Indoor Cycling Endurance Trainingen bij Sport & Gezondheid De Plataan. Tijdens deze serie indoor cycling trainingen werk je, samen met trainer Erik Westein, in de winterperiode gericht aan je duurvermogen, zodat je in het voorjaar met een goede basis kunt beginnen aan het nieuwe fietsseizoen.

Voor wie?

Iedere beginnende of ervaren recreatieve fietser die in de winterperiode zijn/haar duurvermogen wil verbeteren, kan aan de training meedoen. Tijdens de trainingen krijg je informatie over verschillende sport- en trainingsgerelateerde onderwerpen.

Wat heb je nodig?

Wil je het meeste rendement uit deze trainingen halen, dan is het handig dat je beschikt over de resultaten van een (recente) maximale inspanningstest. De CO2ntroltest is een maximale inspanningstest die je bij Sport & Gezondheid De Plataan kunt laten afnemen.

Wanneer?

De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in de maanden november 2019 t/m maart 2020.

Meedoen?

De trainingen worden georganiseerd door Sportcoaching Wageningen en zijn toegankelijk voor iedereen. Per training is er een maximum van 27 deelnemers. Je kunt je voor een losse training of voor de hele reeks aanmelden.

Voor een losse training betaal je € 15,-. Leden van De Plataan krijgen korting en betalen € 12,50 voor een losse training. Je kunt ook een seizoenskaart aanschaffen (= 21 trainingen). Daarvoor betaal je € 300,- (Leden van De Plataan kunnen een seizoenskaart aanschaffen voor € 220,-).

Daarnaast kun je ook een 4- of een 8-trainingenkaart aanschaffen. Een 4-trainingenkaart kost € 55,00 en voor een 8-trainingenkaart betaal je € 110,- (Leden van De Plataan betalen hiervoor respectievelijk € 45,- en € 90,-).

Betalen en Reserveren

Trainingen kun je betalen en reserveren via de agenda. Sportcoaching Wageningen maakt hiervoor gebruik van Pay n Plan. Pay n Plan kun je ook als app downloaden op je mobiele telefoon.

Aanmelden of meer weten?

Neem dan contact met mij op.

 

7 maart 2019

Wielrentrainingen

Sportcoaching Wageningen organiseert dit voorjaar weer een reeks wielrentrainingen. Tijdens de trainingen komen vrijwel alle aspecten van het wielrennen aan bod: rijden in een groep, remmen, schakelen, cadans, bochtentechniek, klimmen en dalen. Ook doe je ervaring op met verschillende trainingsvormen en krijg je advies over andere zaken die er bij wielrennen komen kijken zoals voeding, kleding, materiaal en tactiek.

Voor wie?

Iedere beginnende of ervaren recreatieve wielrenner die zijn conditie en fietstechniek wil verbeteren kan aan de training meedoen. Het maakt niet uit wat je doel is, plezier hebben in het fietsen staat bij deze training voorop.

Wat heb je nodig?

Allereerst een betrouwbare racefiets met goedwerkende versnellingen en goedwerkende remmen! Zorg voor goede banden en neem altijd een reserve binnenband mee. Zorg ook dat je voldoende water bij je hebt. En het is tijdens de training verplicht een helm te dragen.

Wanneer?

De wielrentrainingen zijn op woensdagavond. In totaal zijn er 12 trainingen. De trainingen starten om 19.00 uur bij Sport & Gezondheid De Plataan en duren doorgaans 1,5 tot 2 uur. De eerste training is op woensdag 3 april.  Hieronder vind je het complete overzicht van de wielrentrainingen:

Meedoen?

De trainingen worden georganiseerd door Sportcoaching Wageningen en zijn toegankelijk voor iedereen.  Per training is er een maximum van 14 deelnemers. Je kunt je voor een losse training of voor de hele reeks aanmelden.

Voor een losse training betaal je € 15,-. Leden van Sport & Gezondheid De Plataan krijgen korting en betalen € 10,- voor een losse training. Als je je aanmeld voor alle 12 trainingen tegelijk betaal je € 150,- (Leden van Sport & Gezondheid De Plataan betalen dan € 100,-).

Aanmelden of meer weten?

Neem dan contact met me op.

 

1 februari 2019

Promotiefilmpje

Laatst kwam Debbie Molhuizen mij interviewen voor haar serie ‘Werkt Bewust Leven’. Uit de gemaakte opnamen heeft zij dit leuke promotiefilmpje voor Sportcoaching Wageningen samengesteld. Thnx Debbie.