header-smal-fietsen.jpg

Sport

… je voelt je beter en presteert beter …
 
Door te sporten zit je lekkerder in je vel, want sporten geeft energie. Je voelt je goed, je bent blij, en hebt plezier. Sporten past in een gezonde leefstijl, naast voldoende beweging, gezonde voeding en tijd voor rust en ontspanning.
 

Wist je dat sporten …

… een positief effect heeft op je afweersysteem?
… de kans op hart- en vaatziekten verkleint?
… ervoor zorgt dat je beter op gewicht blijft?
… zorgt voor krachtige botten en spieren?
… de kans op verschillende soorten kanker, hart- en vaatziekten en diabetes verkleint?
 

Sporten voor iedereen

Iedere sporter kan bij Sportcoaching Wageningen terecht voor Personal Training en/of Trainingsbegeleiding. Het maakt niet uit welke sport je doet (of wilt gaan doen) en of je een beginnende sporter of een ervaren (top)sporter bent. Zelfs als je een sporter bent met een blessure kunnen we verder werken aan je herstel. Samen gaan we aan de slag om jouw sportdoel te bereiken.
 

Training op maat

Ik geloof in training en trainingsbegeleiding op maat. Er is namelijk niemand zoals jij. Jouw DNA bepaalt 50-80% van jouw sportieve aanleg. Geen sporter is dus hetzelfde en iedereen reageert anders op een training. Daarom bestaat er geen ‘one size, fits all’ aanpak.
 

Mijn werkwijze

Een intake en een uitgebreid assessment zijn onderdeel van mijn werkwijze. Meten is weten! Informatie verkrijgen we onder andere uit inspanningstesten, mobiliteit – en bewegingstesten, krachttesten, sprongtesten en lichaamsmetingen. Al deze informatie dient als input voor jouw persoonlijke trainingsplan. Jouw trainingsmethoden baseren we op de laatste wetenschappelijke inzichten.
 
Maak je keuze uit Personal Training of Trainingsbegeleiding bij Sportcoaching Wageningen.