Personal Training

100% persoonlijke aandacht en optimale begeleiding

Als Personal trainer help ik je om te beginnen met bewegen of sporten. Ik leer je de bewegingen en sporten op een verantwoorde wijze uit te voeren. Daarnaast steun ik je om het bewegen en sporten ook daadwerkelijk vol te houden, evenals het vasthouden van een gezonde leefstijl. Ik begeleid je op een gezonde wijze naar je persoonlijke trainingsdoel.

Tijdens een Personal Training sessie train je 1 op 1 met mij. Als je kiest voor Personal Training krijg je 100% persoonlijke aandacht en optimale begeleiding. Ik bied je een grote variatie in (functionele) oefeningen, waarbij uiteraard jouw te behalen resultaat centraal staat.

buiten sporten
Cyclist riding a mountain bike on some rocks

Personal Training is zowel voor beginnende en gevorderde sporters die willen werken aan:

  • Herstel na ziekte of vermoeidheid 
  • Een gezonde leefstijl 
  • Prestatieverbetering

Deze sessies vinden plaats bij MyLife Wageningen, maar lekker buiten trainen kan natuurlijk ook.  Een standaard sessie duurt 45 minuten, maar je kunt ook kiezen voor een sessie van 30 of 60  minuten. Naast een 1 op 1 training is het mogelijk om 1 op 2 of met een klein groepje te trainen.  De kosten voor Personal Training vind je in de Tarievenlijst

Outdoor training

Wil je lekker buiten trainen? Ook dat is mogelijk bij Sportcoaching Wageningen.
Genieten van de natuur en tegelijkertijd werken aan je gezondheid en vitaliteit. Wat wil je nog meer?

Samen trainen we 1 op 1 in de buitenlucht en werken we aan je persoonlijke doelen. Ik daag je uit op kracht, flexibiliteit, stabiliteit, balans, explosiviteit en uithoudingsvermogen en samen leggen we de lat steeds weer iets hoger. Naast een 1 op 1 is het mogelijk om 1 op 2 of met een klein groepje te buiten te trainen.

De trainingen vinden plaats in het Arboretum of in de uiterwaarden.

sporten onder begeleiding

MIJN WERKWIJZE  

Mijn doel is dat jij je eigen trainer/coach wordt. Daarvoor moet je jezelf goed leren kennen. Jij bent immers uniek. Voor iedereen is daarom een andere, persoonlijke aanpak nodig om resultaat te boeken. 

‘First, move well …, Then move often’ (Gray Cook)  

Ik vind het belangrijk om eerst je beginsituatie te bepalen. Hoe beweeg je? Hoe is je stabiliteit?  Ben je mobiel en lenig genoeg? Hoe is je uithoudingsvermogen? Al deze informatie dient als input voor jouw persoonlijke trainingsplan met oefeningen die bij jou passen.

Vind je een oefening niet leuk? Dan bedenk ik een andere oefening met hetzelfde resultaat. Je moet het namelijk wel leuk vinden. Alleen dan ga je het sporten volhouden. 

Starten bij de basis en van daaruit verder bouwen. Dat is mijn werkwijze. Een goede lichaamshouding en goed leren bewegen zijn de sleutel tot succes. Daar ligt, zeker in het begin, de focus. Na een tijdje kun je zelfstandig trainen en weet je hoe je jezelf coacht naar een gezonde leefstijl. 

Jouw trainingsmethoden baseer ik op de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Cyclist riding a mountain bike on some rocks

ERVARINGEN

De periode dat Erik mijn personal trainer was heb ik al erg plezierig ervaren! Hij is erg geduldig, legt je de oefeningen goed uit en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Daarnaast is hij altijd bereid mee te denken wanneer er een afspraak verzet moet worden.

Chris Hordijk

Personal training

Erik is een Down-to earth trainer, die erg goed naar zijn klant kijkt. Hij verkent de trainingsbehoefte goed en stelt een programma op maat samen, waarin niets wordt overgeslagen en je in begeleiding goed wordt uitgedaagd. Ook wordt er erg goed gekeken naar de juiste uitvoering van alle oefeningen, waar je uiteindelijk bij zelfstandig trainen voor altijd wat aan zal hebben. Daarnaast is het op persoonlijk vlak ook erg prettig samenwerken met Erik, waardoor ik hem alleen maar van harte kan aanraden.

Rogier de Wind

Personal training

I have trained with Erik twice a week for 3,5 months. I have enjoyed the challenge and variety he put into each session. He ensured that my technique was correct in order to avoid injury. In the last month, under Erik’s supervision I did the metabolic switch program. It was challenging but nevertheless it did help to loose some additional fat and give my metabolism a boost. I still enjoy the benefits of this program so it is definitely worth it!

Cozmina Vrabie

Personal training

Meer ervaringen

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?